Закъсалият във Висшата лига Суонси ще има трети мениджър за сезона, след като и Боб Брадли бе уволнен. 

Американецът остана на поста само 85 дни, в които води уелсците 11 мача, но отборът не записа кой знае какво подобрение в тях. 

Брадли замени Франческо Гуидолин в началото на октомври, но при него отборът загуби 7 от срещите си, като поражението с 1:4 от Уест Хям вчера означаваше край за периода му на „Либърти Стейдиъм”. 

При неговото идване отборът бе по голова разлика извън опасната зона, а сега е на 4 точки от спасителното 17-о място. При Брадли Суонзи победи Кристъл Палас с 5:4 и Съндърланд с 3:0 и направи равни с Евертън и Уотфорд. 

„Съжаляваме, че се разделяме с Боб толкова бързо, но нещата просто не се развиха, както искахме. Смятаме, че сега е времето за нова промяна, тъй като остава все още половин сезон. Трудните времена ни карат да опитаме да намерим отговори, за да се измъкнем от неприятностите. Боб е страхотен професионалист и ние му желаем всичко най-хубаво в бъдеще” заяви президентът Хю Дженкинс. 

За мача срещу Борнемут в събота отборът ще бъде воден от Алан Къртис и Пол Уилямс, като най-вероятно те ще са начело и за гостуването на Кристъл Палас на 3-и януари.