Борещият се за оцеляване във Висшата лига Суонси се подсили с холандското крило Лусиано Нарсинг от ПСВ Айндховен. 

26-годишният играч е първото ново попълнение на новия мениджър Пол Клемънт, като подписа за години и половина и може да дебютира още в събота срещу Арсенал. Трансферната сума за него е 4 милиона паунда. 

„Зная добре, че трансферният прозорец е отворен до края на месеца, така че имаме време да предприемем някакви действия, за да се подсилим. Първо обаче ще анализирам внимателно футболистите, с които разполагаме и таланта в тима и след това ще реша къде точно да се подобрим” коментира Клемънт. 

Нарсинг има 16 мача за националния отбор на Холандия, в които е вкарал 4 гола. Неговият договор е за 2 години и половина, като той бе цел и на предишния бос на отбора Боб Брадли. 

„За мен е сбъдната мечта да играя във Висшата лига и не бе трудно да приема предложението” заяви Нарсинг, който все пак се е консултирал със сънародника си Лирой Фер преди да се съгласи да дойде в южен Уелс.  

От Суонси искат да вземат и полузащитника на Тотнъм Том Каръл, което бе потвърдено от Клемънт, като раговорите с лондончани продължават.