Съдията Марк Клатънбърг се е извинил още на почивката на играчите на Хъл, след като зачете скандален гол с ръка на Алексис Санчес. 

Чилиецът вкара в 34-ата минута след рикошети в наказателно поле, но арбитърът призна гола, въпреки че е и в реално време се видя, че има нещо нередно. 

Ситуацията изглеждаше очевидна, но и лайнсменът който бе на отлична позиция, също не сигнализира и това помогна на лондончани да спечелят с 2:0. 

„Когато изблязохме за второто полувреме съдията ни се извини. Каза, че е имало игра с ръка след като очевидно бе гледал ситуацията на почивката и бе видял, че е сбъркал. Той ни сподели, че не е бил сигурен, но ако това е така според мен голът не трябваше да бъде признат” коментира защитникът Андрю Робъртсън. 

„Всичко наистина стана много бързо и за реферите е наистина трудно, така че ги разбираме. В крайна сметка обаче това са важни решения и когато те не са в твоя полза, както бе сега с нас, подобно отсъждане просто ни уби” добави той. 

„Ако на почивката се бяхме прибрали при 0:0 имахме добри шансове да измъкнем нещо при играта, която показахме през втората част. Хубаво е, че съдията ни се извини, но това не ни помага особено, тъй като все пак загубихме” каза още Робъртсън.