Мениджърът на Лестър Клаудио Раниери намекна, че ще направи промени в състава си в стремежа да подобри позицията на шампионите. 

Лисиците са с 5 поредни загуби във Висшата лига и без отбелязан гол през 2017-а, като са само на точка от зоната на изпадащите и опасността от изпадане е съвсем реална. Италианецът обаче твърди, че е бил твърде лоялен към играчите. 

„Трудно е, защото когато си постигнал нещо голямо искаш да дадеш на футболистите един, втори, трети шанс. Може би обаче те станаха твърде много. Така не може да продължаваме, така че са възможни промени“ заяви босът, който все пак не губи надежда за положителна промяна. 

„Ние не спираме да си говорим и оставаме уверени, че ще се справим. Сега обаче е ясно, че трябва да намерим решение на проблеми бързо. Предстоят ни мачове в ФА Къп и Шампионската лига, но фокусът ни остава върху първенството“ изтъкна наставникът, чийто тим може да е последен, когато приеме Ливърпул на 27-и февруари, понеделник. Раниери обаче вярва, че той е човекът за поста. 

„Да, все още смятам, че аз съм правилният човек. Винаги поставям под съмнение решенията си, но също така оставам позитивно настроен, което е важно“ каза още специалистът, който миналата седмица получи вот на доверие от шефовете, но след още някоя и друга загуба това може да се промени.