Опитният Хари Реднап вече мисли как да върне Бирмингам Сити във Висшата лига, след като се договори да остане начело на отбора и за следващия сезон. 

Специалистът успя да спаси Сините с две победи в последните три мача в Чемпиъншип и след позитивни разговори с ръководството ще започне и новата кампания в клуба, а целите, които си поставя, определено са големи. 

„Както знаете постигнах договорка да остана в Бирмингам и през следващия сезон. Ако всичко е наред около Коледа и собствениците са доволни, тогава може да помислим и за още един сезон. Имаме нужда от подобрение, но промоцията е наша цел. Със сигурност обаче ще действаме умерено по отношение финансовата част“ заяви Реднап. 

„Семейството ми разбира, че това е нещото, което обичам да правя и ме подкрепя. Има стрес, но да си на стадиона в неделя е нещо, което със сигурност е и много зареждащо. Ще се опитаме да използваме максимално добре и пазара за свободни агенти, а босовете са готови да инвестират и в правилни играчи. Това е голям клуб и отлична възможност за мен, която искам да използвам“ каза още той.