Ден преди началото на сезона във Висшата лига Уест Бромич обяви, че мениджърът Тони Пюлис е удължил договора си с клуба до лятото на 2019-а година. 

Настоящият контракт на специалиста бе до края на предстоящата кампания, но след разговори с президента Джон Уилямс е било постигнато споразумение той да остане за още една година. 

„Много съм доволен, че договорът ми бе удължен, тъй като това означава, че стабилността вътре в него ще бъде запазена, което е много важно, за да има прогрес. Все още сме в процес на изграждане и в последните години виждаме подобрение и трябва да продължим по същия начин в тази много трудна лига” заяви Пюлис. 

Той застана начело на Албиън на 1 януари 2015-а година и под неговото ръководство Уест Бромич завърши съответно на 13-о, 14-о и 10-о място. Утре Дроздовете започват кампанията с домакинство на Борнемут. 

„За преходния период, в който се намираме заради смяната на собствеността, стабилността е абсолютно ключова. С Тони проведохме конструктивни разговори относно посоката на развитие и сме много радостни, че той прие да удължи договора си” каза президентът Джон Уилямс.