Легендата на Уелс и Манчестър Юнайтед Райън Гигс не иска да работи в Суонси, обяви самият той. Той бе спряган за поста още миналия сезон, но твърди, че тимът не отговаря на амбициите му. 

„Говорих с тях преди време, когато ме потърсиха и се интересуваха дали искам да поема позицията. Това е добър клуб, но в момента е в много трудна ситуация. През лятото загубиха водещите си играчи и не ги замениха“ коментира Гигс. 

Както е известно Лебедите се разделиха вчера с Пол Клемънт в търсене на промяна, след като са на последно място във Висшата лига и шансовете да изпаднат се увеличават с всеки мач. 

Според английските медии предпочитани опции за клуба са Роналд Куман и Славен Билич. Двамата специалисти са свободни, след като бяха освободени по-рано през сезона от Евертън и Уест Хям и опитът им във Висшата лига ги прави добри варианти за позицията. 

Тони Пюлис, който  също загуби позицията си в елита, след като се раздели с Уест Бромич, бе спряган като вариант от медиите, но се смята, че от клуба не проявяват интерес към него.