Английският Брайтън награди мениджъра си Крис Хютън с нов 3-годишен договор, след като тимът запази мястото си във Висшата лига и за следващия сезон. 

Специалистът пристигна при Чайките през 2014-а година и успя да ги изведе до най-високото ниво за първи път от 34 години, а сега и да запази позицията на състава сред най-добрите и то без да има кой знае какви затруднения. 

"Радвам се, че ще продължа да работя в клуба и искам да благодаря на президента, борда на директорите, на моя екип и на всички, включително и на феновете, за това, че постигнахме целите си" заяви Хютън. 

"Разполагаме с отлична база и условия за работа, а професионализмът на хората ни дава прекрасна обстановка за работа. Вторият ни сезон със сигурност ще бъде по-труден и трябва да покажем единство, за да продължим да прогресираме. Сега обаче трябва да си починем и след това ще започнем да планираме новата кампания" добави той. 

Брайтън завърши на 7 точки от зоната на изпадащите, като зае 15-ата позиция в крайното класиране, като записа победи над Манчестър Юнайтед и Арсенал и направи равен с Тотнъм.