Бившият треньор на Левски Славиша Йоканович получи подкрепата от собственика на Фулъм Шахид Хан, който отхвърли слуховете, че треньорът е пред уволнение. 

Новакът във Висшата лига спечели само един от първите си 9 мача, загуби последните 3 и в резултат се смъкна в зоната на изпадащите, което увеличи напрежението върху наставника. Информациите, че той е получил 2 двубоя да спаси работата си, също бяха отхвърлени. 

„Постижението на Славиша показва, че той винаги се е справял отлично начело на Фулъм, а и при положение, че до края на сезона има още 29 мача, съм сигурен, че той преобърне тенденцията“ заяви Хан в програмата преди домакинството на Борнемут в събота. 

„Ще се отнася до информациите, търсещи сензация, но и напълно измислени, относно неговото бъдеще, аз съм объркан и разочарован. Призовавам всички да не вярват на написаното“ добави големият бос, което поласка Йоканович. 

„Не смятам, че съм специален човек, който се нуждае от подобна подкрепа. Благодарен съм за нея и това е много мило от страна на собственика, но също така зная добре какви са моите задължения. Желанието ми е да зарадвам него, а и феновете на Фулъм. Напрежението е част от работата и не ме плаши. Задачата ми е да помогна на момчетата да се освободят от напрежението и да са на ниво в следващия мач“ заяви мениджърът. 

Лондончани нямат победа от 6 поредни срещи, като загубиха последните 3, в които освен това получиха общо 12 гола, а вкараха само 3.