Грешникът на Евертън Джордън Пикфорд се е извинил  на съотборниците си и обеща да се върне по-силен след огромния гаф, с който подари победата на Ливърпул вчера. 

В последните секунди националният вратар на Англия не успя да избие една висока топка над гредата и вместо това я върна на терена, за да може Дивок Ориги да вкара победния гол. 

„Отново ще се извиня на феновете на Евертън, защото знам колко много означава този мач за тях. Ние също показахме качество в играта си и затова сме силно разочаровани. Грешки обаче ще продължат да се случват“ заяви Пикфорд. 

„Топката просто се завъртя и когато опитах да я избия, ръката ми удари гредата. За пореден път лошият късмет ни споходи, когато играхме на „Анфийлд“. Това бе нелеп инцидент, но просто трябва да го преодолееш и да продължиш. Аз съм силен, така че ще се справя“ добави той. 

„Грешките на вратарите винаги са фатални и за съжаление сега аз сбърках. Вече нищо не може да се направи. Имам обаче необходимата психика, за да преодолея това и ще бъда готов за Нюкасъл. Важното е, че играхме добре през цялото време срещу един много солиден съперник“ каза още Пикфорд.