Нападателят на Фулъм Абубакар Камара е бил арестуван заради инцидент на тренировъчната база на тима в южен Лондон в понеделник вечерта. Футболистът е отстранен от всякаква футболна дейност до изясняване на ситуацията, съобщиха от клуба.

По информация на "Дейли Мейл", Камара е арестуван по подозрение за нанасяне на телесна повреда след сбиване със служител на клуба в близост до стадиона на отбора.

Изданието добавя, че полицията е била извикана от служители на Фулъм. От полицията обявиха, че Камара е бил освободен, но все още срещу него се води разследване.

Камара е отстранен от тренировките на отбора, мачовете и всички други дейност за неопределен срок от време. Фулъм ще сътрудничи в разследването "в името на осигуряването на сигурна и безопасна работна среда на всички".

23-годишният Камара беше замесен и в друг инцидент преди седмица. Той и съотборникът му Александър Митрович се сбиха по време на сесия по йога, разкриха медиите на Острова.

Преди дни мениджърът на лондончани Клаудио Раниери заяви в прав текст, че иска да убие Камара заради липсата му на професионализъм и неспазване на треньорските инструкции.