Бившият футболист на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд заяви, че за феновете на Червените дяволи най-лошият сценарий е големите съперници на клуба Манчестър Сити и Ливърпул да се борят за титлата, но все пак има своите предпочитания. 

На защитника, който 6 пъти стана шампион на Англия в ерата на сър Алекс Фъргюсън, а сега е в ролята на анализатор, не му е особено приятно да коментира именно тази битка в челото, а и да отговаря на въпроси кой предпочита за титлата. 

„Това е най-лошата възможност за някой, който харесва и подкрепя Манчестър Юнайтед и е играл в тима. Аз обаче съм анализатор и трябва да коментирам това, което се случва. Затова ще избера по-малкото зло, а именно титла за Ман Сити, която съм виждал и съм бил част от нея” коментира Рио пред „Мирър”. 

„При Ливърпул ситуацията е различна. Много от техните фенове нямат спомен за последната титла, а сега говорят, макар и тимът да не е спечелил нищо. Затова мисля, че ще е по-болезнено да видя, как те стават шампиони. В крайна сметка обаче, най-добрият ще вдигне трофея и ще е свършил добре работата си” добави Фърдинанд.