Невероятно, но факт! Джак Уилшър е близо до завръщане в игра, обяви мениджърът на Уест Хям Мануел Пелегрини. 

Бившият халф на Арсенал трябваше да преодолява множество проблеми с глезените, заради което има едва 5 минути за Чуковете от 1 септември миналата година, досега. 

„Уилшър е почти готов. Той вече записа един мач за младежкия тим през миналата седмица и вероятно ще изиграе още един. Мисля, че от другата седмица вече ще работи на 100% с останалите в отбора” заяви Пелегрини. 

Лондончани са на 11-о място, като на практика са спасени, но трудно ще се намесят в битката за 7-ата позиция. В събота тимът гостува на Манчестър Юнайтед, който победи с 3:1 през октомври, но сега ситуацията при Червените дяволи вече е различна. 

„Аз винаги изисквам максимума от играчите, както и от себе си и от екипа. Затова целта както обикновено е да завършим на най-добрата позиция и възможно най-високо в подреждането. Факт е, че през сезона имахме много проблеми с контузии и много от новите играчи пропуснаха голяма част от кампанията. От тази гледна точка сезонът ни не е лош, но винаги трябва да изискваме още повече” добави чилиецът.