Още е твърде рано да се говори за криза в Нюкасъл, обяви мениджърът Стив Брус, чийто тим стартира първенството със загуби от Арсенал и Норич. 

Това направи феновете още по-недоволни, които така или иначе се ядосаха сериозно от раздялата с Рафа Бенитес. 

По-рано тази седмица пък бившият играч на Свраките Майкъл Чопра критикува работата на Брус като обяви, че играчите не знаят какво трябва да правят. Наставникът обаче не е съгсасен. 

„Разочароващо е, когато хората говорят предимно лъжи. Думите на Майкъл Чопра накараха хората в съблекалнята да се смеем и съм изненадан, че дори му се обръща внимание, говорейки подобни глупости“ заяви Брус. 

„Атаката срещу нас не спира в последните седмици, но ние трябва да покажем устойчивост и да преодолеем трудностите. След два мача вече се говори за мини-криза и нещата се засилват излишно. Все пак разбирам, че такъв е статута на този клуб, в който винаги има буря и сега ние сме в центъра на поредната. Трябват ни просто добри резултати и всичко ще отмине. Не може обаче след два двубоя да се правят такива генерални изводи“ добави той. 

За Джордитата сега предстои още едно трудно изпитание, тъй като в неделя ще гостуват на Тотнъм и Нюкасъл е в ролята на абсолютен аутсайдер в сблъсъка.