Андре Гомеш може да се върне преди края на сезона, въпреки ужасяващата контузия, която получи срещу Тотнъм. Това обяви мениджърът Марко Силва. 

Португалецът получи счупване и разместване на десния глезен и още в понеделник бе опериран. Наставникът все пак не определи срок за възстановяването на играча, но и не изключи той да се възстанови за последните мачове. 

„Не е лесно да посочим точен срок затова кога ще се върне. Това което имам като информация до момента от медицинския екип е, че вероятно ще видим Андре отново в игра този сезон” заяви Силва. 

„След операцията и прегледите, които бяха направени, всичко е наред. Наистина силно се надяваме, че той ще се върне преди края на кампанията. Не сме сигурни на 100% в това, но шансовете изглеждат доста добри. Във вторник той бе на базата при нас и това бе нещо много приятно за всички” добави той. 

„Ситуацията бе много трудна за него, но и за играчите на Тотнъм, които бяха замесени – Сон и Орие, също. Мисля, че Андре получи съобщение от Сон. Сега просто той се нуждае от подкрепа” каза още Силва.