Брендън Роджърс прие сравнително спокойно равенството на Лестър с Норич, макар че определено съжаляваше за получилото се 1:1. 

Това спря серията на Лисиците от 8 поредни победи, както и поредицата на Джейми Варди с попадение в тези срещи, като освен това тимът изостана и на 10 точки от лидера Ливърпул. 

„Не започнахме добре мача, но се върнахме в него и мисля, че през второто полувреме доминирахме. Това обаче бе просто един от онези дни, в които нещата не се получаваха. Трябваше ни просто малко късмет. Момчетата обаче се раздадоха напълно“ заяви наставникът. 

„Показахме характер като наваксахме изоставането си, но след това може ни липсваше малко качество пред вратата на съперника, за да стигнем до победата. Разочаровани сме, но ще натиснем бутона за рестартиране и ще се опитаме бързо да се върнем на победния път“ добави той. 

„Футболистите се бориха до последно и не спряха да опитват. Все пак трябва да отдадем заслуженото на Норич за тяхната защита. В крайна сметка ако не можеш да спечелиш един мач е важно и да не го губиш, така че взимаме точката и продължаваме напред“ каза още Роджърс.