Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо сподели, че когато отборът му е в добро здраве, той може да се сравнява с всеки тим на терена. Тотнъм спечели 13 точки в последните 5 кръга, което е най-добрата форма за сезона им, като бяха победени Евертън, Арсенал, Нюкасъл и Лестър:

"Ако мислите, че трябва да доказвам стойността си, добре, ще опитам. Ако темата е за мен индивидуално и индивидуалния подход, пак имам лесен пример. Откакто пристигнах аз съм на 4-то място в класирането. Като дойдох бяхме 14-и, на 8 точки от Арсенал, 12 от местата за Шампионска лига. 

Ако кампанията започваше когато пристигнах, тогава до момента съм четвърти. Ако мислите, че това е лошо постижение, това си е ваше мнение. Ако искате да се посмеем, за последните 5 кръга аз съм шампион. 

Винаги искам да съм най-добър, не се тревожа, че имам да се доказвам. Най-важният мач за мен е следващият, а най-важният сезон, също следващият. Не ме е грижа какво мислите, защото отвън може да дойде каквото и да е и да ме мотивира или демотивира. Нямам нужда от това. Гледам към следващия сезон.

Мисля, че в този последен период беше ясно, че Тотнъм разполага с най-добрите си играчи и така може да е много добър отбор. Погледнете сезона: Юго Лорис липсваше дълго време, след това Кейн. Сега всички са заедно и виждате разликата в представянето и резултатите. 

 Дали мислим, че следващия сезон ще имаме по-добър късмет? Да, мисля така. Но същевременно, трябва да се предпазим и да построим по-добър състав, с повече баланс", каза Моуриньо