Фулъм се завърна във Висшата лига на Англия след трудна победа над Брентфорд с 2:1 след продължения във финалния плейоф на „Уембли“. 

Котиджърс останаха в по-долната дивизия само един сезон и много бързо се изкачиха обратно, като си осигуриха и поне 135 милиона паунда. 

Двубоят не бе особено атрактивен и в редовното време нямаше много положения преди в допълнителните 30 минути нещата да се променят и в крайна сметка Фулъм да триумфира. 

Левият защитник Джо Брайън се превърна в герой, след  като вкара и двата гола за победителите. Той откри в 105-ата минута с пряк свободен удар от поне 35 метра, при който изненада вратаря на съперника, който очакваше центриране. 

В 117-ата минута Брайън реши всичко, след като се включи при още една атака, направи двойно подаване с Александър Митрович и реализира втория гол. 

В самия край Хенрик Далсгаард върна един гол за Брентфорд, но Пчеличките загубиха и 9-ия плейоф в историята си и чисто новият им стадион няма да приеме мачове от английския елит, поне още един сезон.