Тотнъм има ясен план кой ще бъде допълнителният нападател в отбора, който трябва да покрива евентуалното отсъствие на звездата Хари Кейн. 

Става дума за Калъм Уилсън от изпадналия Борнемут, когото Шпорите вярват, че могат да привлекат и за по-малка от исканата от Черешките сума за него. 

Тимът от южния бряг се разделя с топ-играчите си, като вече продаде Нейтън Аке и очакванията са той да бъде последван и от други. 

Твърди се, че 28-годишният Уилсън също иска да премине при лондончани, като това, заедно с влиянието на коронавируса върху трансферния пазар, ще свалят цената му. 

Счита се, че Борнемут ще поиска 20 милиона паунда за Уилсън, но може да склони да се раздели с него и за около 15 милиона. Уест Хям и Нюкасъл също имат интерес, към играча, но шансовете им не са големи. 

Жозе Моуриньо твърдо иска нов нападател, който да дава възможност на Кейн да почива, когато това е възможно. През последния сезон, когато голмайсторът липсваше, на неговата позиция бяха използвани Лукас Моура и Хюн Мин Сон.