Бившият полузащитник на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс призова клубът да купи Джейдън Санчо, защото с него в състава тимът е щял да победи Севиля. 

Червените дяволи загубиха с 1:2 полуфинала за Лига Европа снощи, след като в началото на второто полувреме пропуснаха серия положения при резултат 1:1, като Антони Марсиал и Мейсън Грийнууд пропиляха най-добрите. 

Те продължават да се опитват да намалят цената на Санчо, за когото Борусия Дортмунд иска да получи 120 милиона евро и засега твърдо държи на тази цена. 

„Мисля, че отборът игра много добре, но при предимството и положенията през тези 15 минути след почивката, със сигурност трябваше да отбележи. Това са ключови моменти и смятам, че ако Санчо играеше за Юнайтед те щяха да реализират поне една от тези ситуации“ заяви Скоулс в студиото на „BT Sports“. 

„Юнайтед определено бе по-добрият отбор, но допусна сериозна неточност при втория гол на Севиля. Това бе шокиращо. Линдельоф определено трябваше да следи къде е Де Йонг“ добави той. 

Пол Инс и Оуен Харгрийвс също се съгласиха, че Червените дяволи са направили твърде много пропуски при огромното предимство и серия положения, които са имали. Това бе трети загубен полуфинал за отбора през сезона след като отстъпи в тази фаза за Купата на Лигата и ФА Къп.