Новакът във Висшата лига Фулъм награди мениджъра си Скот Паркър с нов договор, който е до лятото на 2023-а година. 

Под ръководството на своя бивш полузащитник лондончани се завърнаха в английския елит след само един сезон в Чемпиъншип, след като преди месец победиха Брентфорд във финала на плейофите с 2:1. 

Първоначално Паркър пое отбора временно през февруари 2019-а след уволнението на Клаудио Раниери и въпреки че не успя да спаси Котиджърс от изпадане от елита, остана на поста и успя веднага да върне отбора сред най-добрите. 

„Щастлив съм, че подписах нов договор, което показва взаимното разбирателство, вяра и отдаденост между мен и клуба. Радвам се, че благодарение на здравата работа и усилията ни, успяхме да постигнем целите си и да се завърнем във Висшата лига. Новият договор носи стабилност, но ни остава още много работа“ заяви Паркър. 

„Ние повярвахме в Скот, още когато го привлякохме като футболист през 2013-а. Сега той е по-силен отвсякога и напълно заслужава новия си 3-годишен договор в навечерието на завръщането ни на най-високото ниво на английския футбол следващата седмица“ добави собственикът Шахид Хан. 

Фулъм започва новия сезон във Висшата лига с лондонско дерби срещу Арсенал следващата събота.