Гарет Бейл ще се завърне в Тотнъм, след като английският клуб и Реал Мадрид са се разбрали късно снощи за уелсеца, гръмна „Дейли Мейл“. 

Нападателят е приел да бъде преотстъпен за сезона в бившия си тим, като ще запази огромната си заплата, която ще бъде около 13 милиона паунда и една част от парите ще бъдат поети от испанския шампион. 

Според изданието основните параметри по контракта вече са договорени, като остава да бъдат уточнени някои подробности, след което споразумението ще бъде обявено официално. 

Твърди се, че Жозе Моуриньо категорично е поискал завръщането на Бейл, след като в неделя Шпорите тотално разочароваха с играта си и загубиха от Евертън с 0:1 на старта на сезона във Висшата лига. 

Португалецът смята, че Гарет ще донесе различни опции в атаката на отбора и е убедил президента Даниел Леви да действа след дълги разговори. 

Имаше слухове, че към „Бернабеу“ като част от сделката може да поеме Деле Али, но според испанските медии от Реал са отхвърлили играча. Очаква се обаче халфът така или иначе да бъде продаден, за да се отвори място за Бейл. 

Иначе в Тотнъм се очаква да пристигне и друг играч от Реал, след като крайният защитник Серхио Регилон е на път да подпише 5-годишен договор срещу трансферна сума от 30 милиона евро. 

Тази вечер английският клуб гостува в Пловдив на Локомотив в мач от Лига Европа, като се очаква Моуриньо все пак да даде почивка на някои от звездите си.