Гарет Бейл официално стана отново играч на Тотнъм, след като преминаването му под наем при Шпорите от Реал Мадрид бе завършено и потвърдено. 

Уелсецът ще играе като преотстъпен за кампанията при Шпорите и отново ще бъде част от Висшата лига, 7 години, след като премина на „Сантяго Бернабеу”. 

"Радостни сме да съобщим, че Гарет Бейл се завръща в Тотнъм като преотстъпен за сезона от Реал Мадрид. Той ще играе с №9" пише в официалното съобщение в сайта на лондончани. 

31-годишният футболист премина медицинските тестове в Мадрид още в четвъртък, вчера пристигна в Лондон и днес окончателно преминаването му бе потвърдено. Той загуби мястото си при Кралете и логично се стигна до раздялата. 

Реал ще плаща част от заплата на играча, но при поемане на останалото възнаграждение и на такса за преотстъпването му, Тотнъм ще даде около 20 милиона паунда. Бейл вкара 55 гола в 203 участия за клуба от Северен Лондон преди да замине за Мадрид през 2013-а. 

В същото време Тотнъм привлече крайният защитник на испанския шампион Серхио Регилон, който подписа договор за 5 години. Трансфената сума е 30 милиона евро с опция да се увеличи с още 5 милиона.