Бившият халф на Арсенал Джак Уилшър остана без отбор, след като договорът му с Уест Хям бе прекратен по взаимно съгласие. 

Контузиите продължават да преследват полузащитника, който през този сезон записа само едно участие за Чуковете – за Купата на Лигата срещу Хъл. 

Все още само на 28 години, Уилшър пристигна в отбора през лятото на 2018-а със свободен трансфер, като заплатата му бе от по 100 000 паунда на седмица. 

Той обаче записа едва 19 участия за отбора поради различни травми, като във Висшата лига изигра едва 599 минути в 16 мача. Влиянието му обаче не бе такова, каквото се очакваше да бъде, макар и да обяви, че всъщност е здрав. 

„Мога да потвърдя, че приех договорът ми с Уест Хям да бъде прекратен. През 2018-а бях силно развълнуван да стана част от тима, който подкрепях като дете. За съжаление обаче, въпреки всичките ми усилия, нещата не се получиха както очаквах. През последните 8 месеца съм напълно здрав и тренирах усърдно, но не получих шанс да играя. Сигурен съм обаче, че все още мога да бъда полезен на най-високото ниво и на 28 години оставам амбициран и готов за игра“ обяви Уилшър.