Гарет Бейл най-вероятно ще направи повторния си дебют за Тотнъм срещу Уест Хям в неделя, обяви Жозе Моуриньо. 

Уелсецът се завърна при Шпорите под наем от Реал Мадрид, където игра през последните 7 години и вече е в добро състояние, като ще играе или срещу Чуковете или срещу ЛАСК в Лига Европа следващия четвъртък. 

„Разбира се, че той иска да играе. Иска да играе още от първия ден, в който дойде при нас, но това не бе възможно. Не знам дали ще играе в неделя, но мога да кажа, че работи много добре и по начин, по който не е можел да го прави от дълго време“ заяви португалецът. 

„Още през миналата седмица планът за тренировките бе направен според него и определено е в много добро състояние“ добави Моуриньо, който похвали президента Даниел Леви за привличането на играчи като Мат Дохърти, Серхио Регилон, Пиер-Емил Хойберг, Карлос Винисиус и разбира се Бейл. 

„В толкова труден период, в който смятах, че няма да може да постигнем някои от целите си, клубът положи неимоверни усилия и г-н Леви демонстрира отново, че когато е замесен и когато иска и истински гений по отношение на сделките. Затова искам публично да му благодаря за усилията и сега ние трябва да направим един силен сезон“.