Гарет Бейл направи повторен дебют за Тотнъм, но Шпорите изпуснаха 3 гола аванс и завършиха 3:3 срещу Уест Хям в мач от 5-ия кръг на Висшата лига. 

Хората на Жозе Моуриньо поведоха до 16-ата минута с 3:0 след поредното шоу от тандема Хари Кейн и Хюн Мин Сон, но в последните минути Чуковете успяха да стигнат до равенството с 3 късни гола. Те имат 7 точки, докато Тотнъм е с 8. 

Шпорите откриха още в 46-ата секунда. Кейн даде поредния си отличен пас към Сон, който спринтира, овладя в наказателното поле, смени посоката и с отличен удар реализира 7-ия си гол през сезона. Това бе и 7-ата асистенция на капитана. 

В 8-ата минута Кейн получи от корееца, преодоля лесно Деклан Райс и с отличен удар увеличи преднината на Шпорите. 

В 16-ата минута домакините отново направиха отлична атака, при която Сон подаде вляво към спринтиралия Регилон, който сложи топката на главата на капитана и Кейн не пропусна за 3:0, вкарвайки 5-ия си гол за кампанията. 

Чуковете не играеха лошо, но проблемите им в защита изглеждаха сериозни, а и в предни позиции отборът не бе достатъчно креативен, въпреки че имаше някои ситуации. 

След почивката ситуацията на терена не се промени особено и изглеждаше, че Тотнъм ще спечели. Гарет Бейл влезе в 72-ата минута, за да направи повторния си дебют за Шпорите. 

В 82-ата минута Фабиан Балбуена вкара с глава след свободен удар,  а само 3 минути по-късно Давинсон Санчес отклони в собствената си врата за 3:2. Бейл пропусна в добавеното време, когато се измъкна на чиста позиция, но стреля неточно. 

В 94-ата минута обаче, Чуковете вкараха отново. След свободен удар топката бе изчистена, но попадна на крака на Мануел Лансини, който с изумителен шут я прати в горния ляв ъгъл на вратата. Лорис леко я докосна, но след това тя се отби в двете греди и спря в мрежата за изумителното 3:3!