Гарет Бейл обяви, че скоро ще е в оптималната си форма, след като снощи бе титуляр и записа 62 минути при победата на Тотнъм над ЛАСК Линц в Лига Европа с 3:0. 

Уелсецът изглеждаше бърз и остър, като бе в основата на втория гол на отбора си, когато след негово центриране футболист на гостите порази собствената си врата. 

„Все  още съм в нещо като предсезонна подготовка и съм малко вдървен, но се надявам, че скоро ще бъда в добро състояние и тогава ще бъда още по-полезен. Отборът е страхотен и ще дам всичко от себе си за него“ заяви Бейл. 

Хари Кейн получи почивка, но много силно се представи друг нов играч – Карлос Винисиус, който се отчете с 2 асистенции. Първата за Лука Моура бе наистина страхотна, а след това той осигури и гола на Сон в края. Съвсем логично нападателят получи много похвали и някои от анализаторите дори обявиха, че не заслужава да е резерва. 

„Той може да играе още по-добре. Все още се адаптира към отбора и новия футбол, а не знае и много добре английски, но като за първи мач бе отличен и единственото жалко бе, че не вкара. Не е егоист и съм сигурен, че двамата с Кейн могат да бъдат заедно в игра“ заяви мениджърът Жозе Моуриньо.