Хари Кейн и Хюн Мин Сон намериха начин да комбинират отново, за да може Тотнъм да постигне нова победа. 

Въпреки че домакините от Бърнли успяха да ограничат до голяма степен капитана на Шпорите, който от началото на сезона се връщаше често назад, за да дава извеждащи подавания, Кейн все пак осигури нова асистенция, а Сон донесе 1:0 за лондончани при гостуването на „Търф Моор“ в последния мач от 6-ия кръг. 

Символът на Тотнъм успя да насочи топката към вратарското поле след корнер и кореецът се възползва, за да вкара 8-ия си гол от началото на сезона, а с това да прати отбора си на 5-о място в класирането с 11 точки, само на 2 от лидерите от Мърсисайд. 

7 от головите подавания за 8-те гола на Сон са дело на Кейн, като двамата вече са изработили 9 попадения за Шпорите в първите 6 кръга от кампанията, което е наистина забележително. 

Хари вече има 8 голови паса, колкото за предишните 3 сезона общо, а съотборникът му е само на 3 гола от това да достигне постижението си от целия минал сезон. В ерата на Висшата лига двамата са комбинирали за 29 гола, като настигнаха Давид Силва - Серхио Агуеро и Робер Пирес – Тиери Анри и изостават само от тандема Франк Лампард – Дидие Дрогба, които са изработили 36 гола. 

Анализаторите на Острова не спестиха похвалите си за двамата, след като Кейн намери начин да подобри още повече играта си, а Сон демонстрира отлични реализаторски умения, които преди това му липсваха. 

„Когато нещата се получават топката се оказва винаги там където трябва, а Сон е в страхотна форма, така че направи това, което бе нужно“ заяви Кейн. 

„Между тях няма завист. Те играят по по-различен начин, тъй като атакуват различни зони по терена, но принос за тяхното разбирателство има и Маурисио (Почетино). Двама страхотни играчи, които искат Тотнъм да печели» изтъкна Жозе Моуриньо.