Дори мениджърът на Евертън Карло Анчелоти обяви, че е изненадан от страхотното представяне на Доминик Калвърт-Люин. 

Срещу Фулъм нападателят вкара 2 гола за успеха с 3:2, като вече има 10 попадения във Висшата лига за кампанията и общо 13 във всички турнири, а тимът му спря серията си от 3 поредни загуби. 

„В момента той е невероятно концентриран в наказателното поле. Готов е за всяко подаване и за всяко центриране. Справя се страхотно и честно казано не очаквах да бъде толкова постоянен в първите седмици от кампанията“ заяви Анчелоти. 

„Надявам се той да продължи по същия начин, защото това ще е добре за нас. Ако успее да стане голмайстор на сезона и спечели Златната обувка, значи ще е вкарал много голове, но не зная, дали ще се получи. Целта му обаче не е това, а с головете си да ни помогне да бъдем в челото на класирането“ добави Карлето, чийто тим имаше и късмет в мача, тъй като лондончани пропуснаха нова дузпа. 

„Не трябва да гледаме класирането. Имахме труден период след доброто ни начало, който се надявам, че вече е отминал. Трябва ни постоянство в резултатите. Във всеки мач е необходимо да сме на ниво и да се борим за по-предни позиции.