Юрген Клоп бе силно вдъхновен, след като Ливърпул срази Уулвърхемптън с 4:0 във Висшата лига пред погледа на 2000 свои привърженици. 

Феновете се завърнаха на „Анфийлд“ за първи път от март, като 1500 от тях бяха на трибуната „Коп“, а още 500 бяха на централната трибуна и се насладиха на категоричния успех на Червените, които продължават да делят първото място в класирането заедно с Тотнъм. 

„Това бе перфектната вечер, нали? Ако преди 10 месеца някой бе казал, че ще имаме мач само пред 2000 свои почитатели щяхме да решим, че става въпрос за сериозна криза. Тази вечер обаче толкова хубава. Когато излязохме да загряваме тръпки ме побиха! О Боже!“ заяви германецът. 

„Бях казал на момчетата, че нямам идея как ще се чувствам. Беше обаче по-хубаво от очакваното. Феновете бяха на крака и си личеше, че нямат търпение да ни подкрепят и дълго са чакали това. Свикнахме да играем без публика, но с фенове е наистина фантастично и в крайна сметка футболът без хора по трибуните не е същият“ добави той. 

„Прекрасно наистина! Това вдъхнови момчетата и те направиха така, че Уулвс изобщо да не може да влезе в мача. Беше наистина представяне на много високо ниво. Съперникът е много труден за преодоляване, но ние бяхме фантастични и постигнахме този страхотен резултат“ каза още Клоп.