Бившият халф на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс бе крайно критичен към вратаря Давид де Хеа при загубата от Лайпциг с 2:3, която изхвърли тима от Шампионската лига. 

Червените дяволи отново допуснаха сериозно изоставане и макар и да бяха отново близо до обрат и точка, която щеше да ги прати напред, този път загубиха, въпреки късните голове. Скоулс се вбеси от третото попадение на домакините, което дойде във важен момент при което Де Хеа закъсня да пресече едно подаване и Джъстин Клуиверт го изпревари и вкара. 

„Давид де Хеа е виновен за третия гол. Той явно се страхува да не бъде наранен. Не може едно подобно центриране да мине така през наказателното поле. Когато си вратар трябва да излезеш и да направиш какво трябва. Може и да те ударят в лицето, да те контузият или да те размажат, а Де Хеа всъщност не направи нищо. Той дори изглеждаше по-малък, което е престъпно за толкова опитен вратар“ заяви Скоулс в студиото на „BT Sport“, но не спря дотук. 

„Какво иска да каже Магуайър с това, че не са били готови за началото? Това е притеснително. Как може да не си готов за толкова важен двубой, при това в Германия? Ясно е, че те изобщо не трябваше да бъдат в такава позиция, но попаднаха в нея и се оказа, че не са готови за първите 20 минути“ добави легендарният полузащитник.