Героят за Саутхемптън Дани Ингс заяви, че е останал шокиран от решението на Юрген Клоп да върне Джордън Хендерсън в центъра на защитата на Ливърпул.  

Нападателят отбеляза с прехвърлящ удар още във 2-ата минута, което се оказа и решаващото попадение в мача. Червените така и не стигнаха до добри ситуации и според Ингс липсата на Хендерсън в средата на терена определено се е усетила. 

„Бях наистина силно изненадан от това решение. Те обаче разполагат с играчи, които могат да действат на различни позиции, така че трябваше да бъдем концентрирани до последно“ заяви голмайсторът, който бе много щастлив от победата над бившия си тим. 

„Някои казват, че съм опитал центриране, но това бе удар. Получи се наистина много добре, а и топката, която получих от Прауси бе отлична, така че беше страхотно да вкарам. Тио и останалите също помогнаха за гола, за да не съм в засада“ добави той. 

„Това е специална победа, защото срещу шампионите винаги се играе трудно. Те контролираха топката, но ние бяхме много дисциплинирани и подредени , като показахме отлична организация“ коментира още Ингс.