16-годишен тинейджър отбеляза гол за Тотнъм, а Карлос Винисиус се отчете с хеттрик за 14 минути през първото полувреме, за да може тимът да срази осмодивизионния Марийн с 5:0 в 3-ия кръг за ФА Къп. 

Домакините, които са със 160 места по-ниско от лондончани във футболната пирамида и това е най-голямата в историята на надпреварата, стреснаха Шпорите в началото, когато Нийл Кенгни удари напречната греда с удар от дистанция. 

След това обаче, Винисиус откри с удар отблизо в 24-ата минута, а след това отново реализира от близко разстояния, за да успокои фаворита. Лукас Моура вкара от свободен удар за 3:0, а бразилецът оформи хеттрика си с хубав прехвърлящ изстрел. 

16-годишният Алфи Девин, който влезе от пейката, оформи крайния резултат с нисък удар в 60-ата минута. Той вкара на 16 години и 163 дни, като стана най-младият реализатор разписал се за отбор от четирите топ-дивизии в Англия в турнира от Джордж Уирямс за МК Донс през 2011-а, който бе на 16 години и 66 дни. 

Жозе Моуриньо пусна силен тим, но даде почивка и на ключовите си фигури Хари Кейн и Хюн Мин Сон. Съставът на Тотнъм включваше Харт, Дохърти, Алделвайрелд, Родън, Дейвис, Сисоко, Уайт, Жедсон, Деле, Моура, Винисиус.