Мениджърът на Лийдс Марсело Биелса нямаше обяснение, след като тимът му бе унизен от четвъртодивизионния Кроули Таун и загуби с 0:3 в 3-ия кръг за ФА Къп. 

Аутсайдерът, който е с 62 места по-ниско във футболната пирамида от елитния тим, вкара 3 гола след почивката и се присъедини към Нюпорт, Сътън, Рочдейл и Херефорд, които през новия век взеха скалпа на Лийдс в надпреварата. 

„Ние сме много тъжни и разочаровани от този резултат. Не успяхме да използваме притежанието на топката по добър  начин и не бяхме достатъчно опасни. След почивката двубоят вървеше както противникът желаеше и те стигнаха до заслужено попадение“ коментира аржентинецът с прякор Лудия. 

Макар и да даде почивка на Патрик Бамфорд и на вратаря Меслие, Биелса пусна доста силен тим, който можеше да получи дузпа през първото полувреме за задържане срещу Родриго. След това всичко се разпадна. 

„Всички сме крайно разочаровани и няма нужда мениджърът да ни казва нищо. Подходихме сериозно към мача и искахме да продължим напред. Поздравления за Кроули, но все още не мога да повярвам, че загубихме с 0:3“ изтъкна защитникът Ездган Алиоски.