Тотнъм допусна нова грешка във Висшата лига, след като завърши 1:1 с Фулъм у дома. 

Така Шпорите имат само една победа в последните си 6 мача от първенството и с 30 точки остават на 6-о място в класирането, на 6 от лидера Мачестър Юнайтед. 

Хората на Скот Паркър заслужаваха точката, като това бе петото им поредно равенство в първенството. С 12 точки отборът все още е 18-и, но представянето дава надежди, че тимът може да се измъкне от опасната зона. 

Фулъм игра силно през по-голямата част от мача, но нямаше късмет в средата на първото полувреме, когато Серхио Регилон центрира отлично и Хари Кейн вкара с глава, за да даде преднина на Шпорите. 

Това поуспокои домакините, които продължиха да играят на контраатака със стремеж да стигнат до втори гол, който да им помогне да затворят мача. 

В 72-ата минута бяха на път да го направят, когато Ндомбеле изведе Сон на чиста позиция, но кореецът стреля в гредата. Този пропуск се оказа решаващ, защото скоро след  това Котиджърс изравниха. 

В 74-ата минута Адемола Лукман се справи със Серж Орие и центрира отлично от аутлинията, а Иван Кавалейро успя да насочи топката с глава точно до гредата, за да не може Лорис да реагира. 

В края домакините стигнаха до нов гол, но той правилно бе отменен поради засада на асистента Сон. Фулъм пък имаше няколко възможности да стигне дори до победа, но и равенството така или иначе е отличен резултат за отбора.