Манчестър Юнайтед все още не е на нивото на Ливърпул. Това обяви Пол Погба в навечерието на супердербито между двата отбора на „Анфийлд” в неделя. 

Червените дяволи направи силна серия и след поредица победи излязоха начело в класирането, като имат 3 точки аванс пред шампионите, които в последните си мачове не успяха да спечелят. 

Французинът вярва, че титлата е възможна, но също така знае, че предстоят още много трудни изпитания, първото от които ще бъде на „Анфийлд”. 

„Подобрихме се много и продължаваме да растем, но все още сме много млад отбор. Не можем обаче да кажем, че сме достигнали нивото на Ливърпул, тъй като те спечелиха титлата и когато ние го постигнем, тогава ще можем да кажем, че сме като тях” заяви Погба пред „Скай Спортс”. 

„Ако искаш да си най-добрия, тогава трябва да печелиш срещу най-добрите и нашата цел остава да спечелим титлата във Висшата лига. Предстои ни много труден сблъсък, защото противникът играе силно от години. Ще е трудно, но ще бъдем концентрирани да останем начело” добави той, като коментира битката в челото, както и напомнянето от Лигата играчите да спазват социална дистанция, докато празнуват голове. 

„Може да станем шампиони, но има и други претенденти, така че все още сме много далеч.  Иначе ще намерим начин да празнуваме, ако вкараме, но така или иначе резултатът е най-важен. Трябва да спазваме правилата от съображения за сигурност и не мисля, че това ще е проблем” каза още Погба, който във вторник донесе победата над Бърнли с 1:0.