Мениджърът на Саутхемптън Ралф Хазенхютъл трудно намираше думи след унизителното 0:9, което отборът му получи от Манчестър Юнайтед снощи. 

Светците останаха с човек по-малко още във 2-ата минута за грубо влизане на младока Алекс Янкевич, а късно в мача и Ян Беднарек също бе изгонен и така регистрираха още една загуба с такъв резултат под ръководството на австриеца, след като през есента на 2019-а паднаха с 0:9 и от Лестър. 

„Загубихме по ужасен начин, а 90 минути могат да бъдат много дълги във Висшата лига. Все пак е различно в сравнение с миналия път, тъй като сега сме в много по-добра позиция. Това обаче не намалява болката и разочарованието от такъв резултат. Кошмарно е, тъй като нямаше никакви знаци за подобно нещо“ заяви Хазенхютъл. 

„Наистина сме различен тим в сравнение с преди и досега правим добър сезон. Нека да видим как ще го завършим. Не можем обаче да променим нищо. Единственият начин е в следващия двубой да покажем, че сме по-добър отбор от начина, по който изглеждахме сега“ добави той. 

„Останахме с човек по-малко още във 2-ата минута, но последните 5 гола, които ни вкараха, бяха твърде лесни. Това е неприемливо. В един момент играчите се сетиха за кошмара срещу Лестър, а и аз също. Сега трябва да покажем устойчивост и да го преодолеем. Не знам какво да кажа на Янкевич. Трябва да си вземе поука, но след това колелото просто се завъртя и трябва да живеем с този резултат“ изтъкна още Хазенхютъл.