Мениджърът на Брайтън Греъм Потър очаквано засипа с похвали отбора си, който срази Ливърпул насред „Анфийлд“ с 1:0 и продължи със силното си представяне. 

Чайките изиграха нов много силен мач, като спечелиха 10 точки от последните си 4 срещи, в  които не допуснаха нито един гол и се отдалечиха на 10 точки от зоната на изпадащите. 

„Просто нямам думи да опиша характера и представянето на момчетата. Това бе сензационно! Тук не е лесно да се спечелят точки, а ние просто се опитваме във всеки мач да бъдем максимално добри. Месецът определено бе добър за нас“ коментира Потър след първата победа на южняците на „Анфийлд“ от 1982-а. 

„Защитавахме се агресивно и опитвахме да ги пресираме. Толкова съм горд от всички играчи. Щастлив съм, защото зарадвахме хората в клуба и феновете си. В повечето си мачове бяхме на ниво през сезона, а когато постигаш победи е нормално да се увеличава и самочувствието“ добави той. 

„Предният ни мач срещу Тотнъм бе страшно труден и сега да играем по този начин бе прекрасно. Много съм радостен за футболистите, които оставиха всичко от себе си на терена. Заслужавахме победата, тъй като играхме много добре. Не паркирахме автобуса. Това бе качествено и смело представяне“ изтъкна още Потър.