Жозе Моуриньо обяни, че няма други като неговите методи и отхвърли твърденията за криза в Тотнъм, въпреки лошите резултати напоследък. 

Шпорите записаха 5-о поражение в последните си 6 мача от Висшата лига, като загубиха от Уест Хям с 1:2 и останаха на 9 точки от Топ 4. 

Това означаваше, че под португалецът е спечелил едва 81 точки в първите си 50 мача начело на отбора в първенството, което е най-лошото постижение в кариерата му. Той обаче категорично не се съмнява във философията си. 

„Не, категорично не. Изобщо. Понякога резултатите са последствия от серия ситуации във футбола. Моите методи и тези на целия ми екип са единствени и неповторими и няма други такива в света” заяви Специалния. 

„Не знам какво имате предвид под определението криза. Ако това означава разочарование в съблекалнята бих казал „да”, защото никой от нас не е доволен. Когато обаче се бориш до последно не може да става дума за криза. Криза е, когато има разделение в съблекалнята, а ние сме единни. Затова бих казал, че става дума просто за лоша серия резултати” добави Моуриньо.