В Астън Вила са забранили Фентъзи-футбола на играчите си заради изтеклата информация свързана с това, че Джак Грийлиш няма да играе срещу Лестър, съобщава „Дейли Мейл“. 

Лек проблем остави талисмана на бирмингамци извън сблъсъка с Лисиците в неделя, а съмненията за това, че ще липсва, се появили още в петък, тъй като мнозина от футболистите трансферирали играча от своите Фентъзи-отбори. 

Това бил ясен знак, че нещо с Грийлиш не е наред и в Туитър тази публикация била публикувана, което помогнало на мениджъра на съперника Брендън Роджърс да направи плана си за двубоя по-добре. 

Милиони фенове по света играят Фентъзи-футбол във Висшата лига, при който играчите носят различни точки в зависимост от действителното си представяне на игрището. 

Виртуалната игра е много популярна и сред самите играчи, като наскоро Патрик Бамфорд призна, че е бил страшно доволен от гола срещу Кристъл Палас, тъй като в е капитан на своя Фентъзи-отбор, което означава, че ще получи двойни точки. 

Босът на Вила Дийн Смит бе бесен от изтеклата информация за липсата на Грийлиш, особено след като Вила загуби с 1:2. В резултат от Вила са казали на играчите си да спрат да участват, а други клубове ще забранят на футболистите си да избират съотборници в играта.