Оле Гунар Солскяер и Люк Шоу няма да бъдат наказани заради, въпреки коментарите си относно съдията Стюърт Атуел след дербито с Челси. 

Мениджърът на Манчестър Юнайтед обяви, че реферът не е дал чиста дузпа за отбора му за игра с ръка на Калъм Хъдзън-Одой и постави до голяма степен честността му под въпрос. 

Шоу пък обяви, че е чул рефера да казва на Хари Магуайър, че ако отсъди подобна дузпа, това ще предизвика твърде голяма полемика впоследствие. Впоследствие обаче от Юнайтед обявиха, че бранителят не е интерпретирал правилно думите на арбитъра. 

В крайна сметка от ФА прецениха, че няма причина на двамата да бъда повдигнати обвинения, въпреки че Солскяер обвини съдиите, че се влияят от коментарите на другите мениджъри, които обясняват как Юнайтед получава много често дузпи. 

Подробности за разговора между Атуел и Магауайър така и не станаха известни, а липсата на ясни доказателства какво точно е казал рефера, са помогнали на Оле и Шоу да избегнат обвиненията от ФА и съответно глобите, които вероятно щяха да получат.