Тотнъм стигна границата от 100 гола за сезона във всички състезания, след като вчера срази Кристъл Палас с 4:1 и определено показва, че стратегията на Жозе Моуриньо не е дефанзивна. 

Гарет Бейл и Хари Кейн отбелязаха по два пъти, като последното попадение в мача направи така, че лондончани да са вторият отбор от големите първенства, който вкарва 100 гола след Байерн, който е със 106. 

„Ако статистиката, която получих е правилна, един толкова негативно настроен и дефназивен тим, да отбележи 100 попадения, не е лошо“ заяви иронично Моуриньо, имайки предвид критиките, които получава. 

„Седмицата бе добра за нас. Спечелихме 3 мача, взехме 9 точки и сега гледаме към следващите предизвикателства, защото имаме двубои в Лига Европа, а между тях и сблъсък с Арсенал, така че целта отново са 3 победи“ добави португалецът, чийто тим вече е само на 2 точки от Топ 4. 

„Не мога да контролирам другите отбори и това, което ще се случи утре. Единственото важно за мен е да спечелим колкото можем повече точки и мачове. Разбира се искаме да играем максимално добре, да бележим повече и да сме силни в защита. Лига Европа също е важна надпревара, така че ще видим докъде ще стигнем“ изтъкна още Жозе.