Феновете на Нюкасъл твърдо искат Стив Брус да бъде уволнен, но поне на този етап шефовете не смятат да се разделят с наставника, пише "Дейли Мейл". 

Свраките са на 2 точки над опасната зона и анкета в местно издание показа, че 95% от участвалите в нея искат ръководството да бие шута на наставника. 

Вчера Брус е провел серия разговори с шефовете, включително и с изпълнителния директор Лий Чарнли, но засега няма индикации, че освобождаването му е близо. 

Самият наставник е твърд в позицията си, че няма намерение да подава оставка, въпреки тежката загуба с 0:3 от Брайтън в последния мач. Говори се, че причина за това е и неустойка от 4 милиона паунда, която ще получи при уволнение. 

Надеждите за оцеляване на Джордитата са свързани със завръщането на контузените Калъм Уилсън и Алан Сен-Максимен. Оставащите двубои на тима в първенството обаче са доста трудни, като отборът има тежки мачове срещу Тотнъм, Уест Хям, Ливърпул, Арсенал, Лестър и Ман Сити, докато по-леките са едва срещу Бърнли, Шефилд Юнайтед и Фулъм, ако всъщност те могат да бъдат приети за по-лесни.