Джеймс Мадисън се завръща за Лестър, след  като вече тренира нормално и ще бъде на линия за сблъсъка с Манчестър Сити в събота. 

Полузащитникът получи контузия в хълбока на 21 февруари в мача срещу Астън Вила и пропусна двубоите на Лисиците през март, но вече е възстановен. 

„Това е страхотна новина. Ясно е, че няма да бъде готов на 100% по отношение на игровия си ритъм, но е прекрасно, че всичко с травмата му наред. Напоследък вдигна натоварването, не усеща болка и изглежда много добре. Надяваме се, че ще остане здрав до края на сезона“ заяви мениджърът Брендън Роджърс. 

Лестър продължава да бъде в топ 4, след  като в отсъствието на Мадисън Келечи Ихеаначо излезе на сцената и реализира серия попадения, за да може отборът да има 6 точки повече от 5-ия Уест Хям преди решителните кръгове от шампионата. 

„Просто мислим само за следващия мач. Момчетата са страхотни, защото запазиха фокуса си и играят много добре. Да видим докъде ще стигнем, но целта е да сме в топ 4“ добави босът на Лисиците, чийто тим срази Сити с 5:2 през септември, но сега Гражданите са съвсем различен тим, който марширува към титлата.