В Тотнъм все още се надяват, че Хари Кейн ще успее да се възстанови за финала за купата на Лигата в неделя, обяви временният мениджър Райън Мейсън. 

Голмайсторът получи контузия в глезена срещу Евертън миналия петък и оттогава не е тренирал, като ще пропусне отложения мач срещу Саутхемптън от първенството тази вечер. 

Все още обаче има възможност той да се оправи, въпреки че има сериозна вероятност да не стартира от самото начало, но поне ще бъде в групата. 

„Това е един от тези случаи, в които подхождаме към нещата ден за ден. Той все още не тренира и не сме сигурни за състоянието му за уикенда. Знаем обаче, че Хари полага максимални усилия, за да преодолее тази травма“ заяви 29-годишният наставник. 

След мача с Карамелите, макар и да накуцваше, кракът на Кейн не бе поставен в предпазен ботуш, което се прие като добър знак. 

Тази вечер двубоят срещу Светците е много важен, тъй като при победа Шпорите ще върнат шансовете си за място в топ 4 и ще се доближат на 2 точки от Челси и Уест Хям, изравнявайки се с 6-ия Ливърпул.