Мениджърът на Лестър Брендън Роджърс не проявява интерес да поеме Тотнъм, съобщава „Скай Спортс“ позовавайки се на свои източници от клуба. 

Наставникът е спряган сериозно за наследник на Жозе Моуриньо от следващия сезон, а след като Юлиан Нагелсман реши да премине в Байерн се счита, че Роджърс вече е на челно място в  списъка с потенциални кандидати. 

Специалистът обаче отново прави отлична кампания начело на Лисиците, след като вече ги класира за финала за ФА Къп следващия месец, а освен това тимът има 7 точки аванс пред 5-ия в класирането на Висшата лига и мястото в Топ 4 изглежда много вероятно да бъде постигнато. 

Той пристигна в Лестър през февруари 2019-а година и без съмнение се справя много добре и макар и през миналия сезон отборът да остана извън Топ 4 в последния кръг след само 3 победи в 14 мача преди това, стабилността и израстването през тази кампания е налице. 

Счита се, че Роджърс счита, че може да развие още повече потенциала на Лестър, тъй като разполага с отлични млади футболисти и да превърне отбора в неизменна част от челото на класирането. Освен това при Шпорите има доста неясноти свързани с бъдещето на талисмана Хари Кейн, който ако реши да напусне отборът ще изпадне в доста труден период.