Защитникът на Тотнъм Серж Орие обяви, че няма да поднови договора си с клуба и се е договорил с клуба да напусне Северен Лондон. 

Бранителят има договор с Шпорите за още една година, но няма да го изпълни, след като пристигна на „Уайт Харт Лейн” през 2017-а. 

Той може да се завърне в родината си и да играе отново за Пари Сен Жермен, където ще се събере с бившия си бос Маурисио Почетино. 

„Всеки знае, че ако исках да подновя контракта си с Тотнъм, вече щях да съм го направил. Не бих сторил това 6 месеца преди изтичането му. Насладих се на няколко сезона във Висшата лига, а бях на финал и в Шампионската лига. Идва обаче краят на цикъла и трябва да погледна в друга посока” заяви Орие пред „Екип”. 

„И двете страни, ръководството и агентите му постигнаха договорка по отношение на условията, така че ще видим. Никога не съм крил желанието си един ден да се върна в ПСЖ. Това е клубът на детството ми, но това не е покана и не затварям нито една врата. Ако получа обаче оферта, със сигурност ПСЖ ще е сред приоритетите ми” добави той.