Мениджърът на Тотнъм Нуно Еспириту Санту естествено бе доволен от победата над Манчестър Сити с 1:0 вчера, макар и да призна, че тимът му е имал и известен късмет. 

Хюн Мин Сон вкара решителния гол в началото на второто полувреме, а феновете скандираха и пееха „Гледаш ли Хари Кейн!“, очевидно доволни от представянето на отбора си. 

„Много се гордея с отбора. правихме се добре, като получихме голяма помощ от трибуните. В началото имахме късмет, защото те изпуснаха няколко положения. След първите 20 минути обаче се подобрихме и започнахме са създаваме положения. До почивката не бюхме прецизни, но след това стигнахме до ключовия гол и мисля, че ще бъдем добър отбор, тъй като имаме талант и сме отдадени“ заяви португалецът. 

„Срещу Сити винаги трябва да се играе с много дисциплина и момчетата в защитата се справиха добре, като затваряха пространствата на съперника. Всички работеха наистина здраво“ добави наставникът, като показа, че за Шпорите има живот и при евентуалната продажба на Хари Кейн. 

„Хари е един от най-добрите играчи в света и ние имаме късмет, че е при нас. Той трябва да бъде в необходимата форма, за да ни помогне. Той продължава да тренира и когато е в състоянието, в което трябва, ще се присъедини към нас. Сега имаме мач в Португалия и чак след това ще мислим за Вълците“ каза още Еспириту Санту.