От Тотнъм играят максимално твърдо за Хари Кейн и твърдо искат най-малко 150 милиона паунда за своя голмайстор, пише „Дейли Мейл“. 

Сумата обаче изглежда твърде голяма дори за Манчестър Сити, който все още не е направил ново предложение, след като оферта от 100 милиона бе категорично отхвърлена от лондончани. 

Очаква се шампионите да продължат с опитите си да привлекат английския национал, но и в никакъв случай не са готови да дадат луди пари за него. 

Шпарите включиха играча за предстоящието два мача срещу Пасош де Ферейра от Лигата на конференциите, но дори и да играе в някой от тях, той ще има право да носи екипа на друг тим в групите на Шампионската лига. 

Това действие обаче категорично показва, че президентът Даниел Леви не е склонен на компромиси, въпреки информациите за джентълменско споразумение между него и Кейн. 

Според медиите на Острова обаче, ако Сити не успее да вземе нападателя до края на този месец, е много вероятно да се откаже от него и да спре с опитите си да го привлече през 2022-а, когато ще насочи вниманието си към Ерлинг Холанд и Килиан Мбапе.