Хари Кейн направи дебюта си за сезона във Висшата лига, а Тотнъм измъкна втора поредна победа с 1:0, този при гостуването си над Уулвърхемптън и продължава с пълен актив от 6 точки. 

Лондончани обаче спечелиха с доста късмет, след като Вълците доминираха в дълги периоди от двубоя, но отново не успяха да се разпишат и това се превръща в сериозен проблем за отбора. 

Хари Кейн се появи в игра в 72-ата минута на мястото на Хюн Мин Сон, а феновете на отбора го посрещнаха с възгласи „Един от нас“. Голмайсторът дори можеше и да се разпише, но стреля в тялото на вратаря в 81-ата минута след фантастична работа на Стивън Бергвайн. В  края лидерът на гостите получи жълт картон за бавене на играта. 

Ключовият момент бе в началото, когато Деле Али спечели дузпа, след като изпревари вратаря Жозе Са и се стигна до сблъсък между двамата. Халфът бе категоричен от бялата точка в 9-ата минута. 

След това домакините осъществиха сериозен натиск, но така и не бяха прецизни пред вратата на опонента, за да загубят и втория си мач. Юго Лорис пък записа суха мрежа в своя двубой №300 за Тотнъм във Висшата лига.